Farväl min vänner stora som små

Jag säger upp mig från internet. En dag kanske jag kommer tillbaka, det får framtiden utvisa. Bloggen kommer raderas permanent om typ en vecka. Postat i: Litteraturen … [mer]

Harry Potter med Kritikerglasögon – The Keeper of the Keys (Bok 1, Kapitel 4)

Nu kanske ni sitter där och undrar hur sjutton det kommer sig att jag återkommer till detta (om det överhuvudtaget finns någon kvar här förstås) men det var som så att min lillasyster tvingade mig att ha Harry Potter film maraton med henne. Åtta filmer och en grov sömnbrist senare insåg jag att jag gärna skulle fortsätta med min läsning av HP som aldrig avslutades. De första tre … [mer]

Mörda hyllvärmarna del 2.

Trot eller ej, men jag läste ut alla Juli-böcker på utsatt tid, jag ligger efter med recensionerna men lästa har de blivit i alla fall. Nu är det ett par dagar sedan jag lottade fram Augusti-böckerna men ja, här kommer de i alla fall. Det där med slumpaktigt urval är, som ni ser, fortfarande inget som fungerar i min värld. Seriöst. Som om det inte vorre nog att jag drar två böcker … [mer]