The Walking Dead, Vol. 13: av Robert Kirkman mfl.

Originaltitel:Too Far Gone Sidor: 144Sidor Språk: Svenska Serie: The Walking Dead Vol. 13 Rec-ex: Ja, tack Apart förlag ! (läste ut i 7 oktober 2015) Adlibris , Bokus For survivors of the zombie apocalypse, hopes are not lifting. As others try to keep their mind on practicalities, former policeman Rick Grimes seems increasingly on edge. As his behavior grows more and more conspicuously … [mer]

Månadsrapport: Oktober 2015

Läst i Oktober 2015: 102. Mind the Gap, Vol 1 by Jim McCann, Rodin Esquejo, Sonia Oback 168 sidor (tecknat) 101.Lilla Berlin del 3 – Leva life av Ellen Ekman 160 sidor (tecknat) 100.Uzumaki, Vol. 1 by Junji Ito 208 sidor (tecknat) #Skräck-Tema 99. Sword Princess Amaltea Bok 3 av Natalia Batista 195 sidor (tecknat) 98. Svart som ebenholts av Salla Simukka 167 sidor 97. Revival, … [mer]

Serierecension: Kick-Ass

En samling recensioner på alla Kick-Ass albumen. Riktigt najs serie, Tipsar verkligen om den! Men är galet blodig och många scener är starka även för mig som gillar sånt, så en varning för det! Snyggt tecknad är den också ;) Kick-Ass Vol 1. by Mark Millar, John Romita Jr. Engelska, 216 sidor, Kick-Ass Vol 1. Utläst i September 2013 Adlibris , Bokus Minirecension: Story: Visste hela … [mer]

I Min Brevlåda (65): Horror haul!

Som jag nämnde i förra IMB-inlägget så hade jag för några veckor sedan beställt ett stort paket från Instocktrades som är en amerikansk sida som har seriealbum till väldigt billiga priser ^^. Dock dröjer det ca 4-6 veckor innan de kommer fram…. men äntligen kom paketet fram: Massor med fina seriealbum till Skräck-teamat . Sååå jaaa nu har jag alldels för mycket olästa … [mer]

Minirec x 3: Grimm Fairy Tales Vol 1 / Chew, Vol. 1 / Y: The Last Man, Book One

Tre första delar i tre nya serier! Grimm Fairy Tales Volume 1 by Ralph Tedesco, Joe Tyler Engelska, 158 sidor, Grimm Fairy Tales #1 Utläst i Maj 2015 Adlibris , Bokus Minirecension: Story: Tyvärr vart jag väldigt besviken över denna… Älskar fairytale retellings och seriealbum och med en lite ond twist. Borde ju varit toppen!? Men tyvärr fattade jag inte poäng med de olika sagorna … [mer]

I Min Brevlåda (64): Rec-ex & Skräck-böcker!

Inte nog med alla trevligheter jag fick från Apart förlag, när jag kom hem till Stockholm väntade det mig lite godsaker i form av rec-ex där med! Först ut har vi två fina album från Kolik förlag . Först och främst sista delen av Amaltea !!!!! Ska bli sååå kul att läsa och se hur det slutar <3 Sen ännu en mycket efterlängtad bok, Lilla Berlin del3. Wohoo!! Sen fick jag ... [mer]

Minirec x 4: Skräck-böcker del 1 (Ten/ Parasitus/ Tjärven/ Speciella omständigheter)

Första recensions-inlägget med skräckböcker! Kommer lägga upp resten efter som jag läser dem till skräcktemat .Lite passade tips lagom till Halloween-läsningen! ;) Dessa är alltså de böcker jag hann läsa förra gången jag hade skräck-tema (men då jag inte avslutade det…) Bättre nu än aldrig, eller hur? Ten by Gretchen McNeil Engelska, 296 sidor. Utläst i Maj 2015 … [mer]

I Min Brevlåda (63): Apart förlag!

Tog en sväng förbi Apart förlag s kontor nu i veckan och kom hem med lite trevligheter: Tips tips! Ni bloggare som också vill ha hem lite najs och är nyfikna på deras utbud maila dem på info@apartforlag.se så kan de säkert fixa någon trevlig deal till er i deras shop ;) ! Sååå vad fick jag då……? ……först och främst fick jag mitt fix av The Walking Dead. .. nom nom … [mer]

London: Random bilder från bokaffärer!

Var ju som jag nämnde i min senaste IMB-inlägg i London och köpte lite böcker, lovade där visa lite bok-bilder från resan: Dessa två var det jag var på väg till kassan med innan jag kollade valutakursen och insåg att de var för dyra i pund :( Sen random bilder på böcker och omslag jag tyckte var extra fina: Riktigt snygga och stilrena omslag till En Prinsessas dagbok-böckerna, … [mer]

Minirec x 3 : The Selection Stories: The Prince & The Guard / The Elite / The One

Här har ni lite recensioner om böcker och noveller i The Selection-serien . Gillar verkligen den här serien konstigt nog. Trodde inte jag skulle göra det men har blivit lite av en favorit … Har skrivit om första boken HÄR ! The Prince & The Guard by Kiera Cass Engelska, 227 sidor, The Selection #0.5 och #2.5 . Utläst i Juli 2015 Adlibris , Bok us Minirecension: The Prince: Bra, … [mer]

Månadsrapport: September 2015

Läst i September 2015: 89. Invincible, Vol. 3 by Robert Kirkman mfl. 144 sidor (tecknat) 88. The Lottery by Shirley Jackson 12 sidor (novell) 87. Himmelstrand av John Ajvide Lindqvist 410 sidor 86. Invincible, Vol. 2 by Robert Kirkman mfl. 128 sidor (tecknat) 85. Adventure Time Vol. 1 by Ryan North, Braden Lamb, Shelli Paroline 128 sidor (tecknat) 84. Invincible, Vol. 1 by Robert … [mer]

I Min Brevlåda (62): LONDON! ^__^

Väldigt spontant blev det en kort resa till London över helgen, min kille skulle på jobb-event där på måndagen så övertalade honom om att få följa med och stanna över helgen ^^. Kommer också ett inlägg med lite bok-bilder från bokaffärer som jag tagit där sen! Detta var det jag köpte när jag var där: Gick i en del second hand butiker och blev urnöjd när jag hittade Succubus … [mer]

Videoinlägg: Rumble, Vol. 1 / iZombie, Vol. 1 / Rat Queens, Vol. 2 / The Wicked + The Divine, Vol. 2

Spelade in en recensions-video (på engelska) för dessa fyra: Men ifall ni inte orkar titta så kommer jag skriva vanliga text-recensioner på dem senare, men lär vänta tills jag samlar fler volymer i samma inlägg. ;) Så recension på vol 1 av Wicked och Rat Queens kommer i det inlägget! Har dock försökt att inte spoila något i denna video så borde vara safe även om man inte läst de … [mer]

Temainlägg (16): Skräck 2.0

Eftersom jag fick läskramp och inte gjorde klart mitt Skräck-tema förra gången jag hade det temat så tänkte jag att jag skulle dra igång med det igen! ^__^ Extra passande då det nu börjar närma sig oktober och Halloween-tider !! Pepp! De böcker jag har tänkt läsa är: Sen får vi se vilka jag verkligen hinner med =). Lär nog inte blir mer än max 3… Läser ”vanliga böcker” så … [mer]

Drar igång ny bokcirkel i Stockholm!!

Eftersom jag nu flyttat till Stockholmoch inte längre bor i Lund har jag startat en ny bokcirkel här istället =). Men inte vilken bokcirkel som helst utan en som fokuserar på tecknade serier. Grafiska noveller, seriealbum, comics, bilderböcker ja allt vad vi kan komma på som vi vill läsa och diskutera över lite god fika på något mysigt café här i Stockholm . Perfekt tillfälle om … [mer]

I Min Brevlåda (61): Boston Book Haul ^^

Har varit en sväng i Boston och kom precis hem. Varförsta gången jag besökte USA så det var skoj =). Besökte mängder av comic book stores och brädspelsbutiker och fick med mig lite godsaker hem. Blev ”tyvärr” inte så mycket vanliga böcker för jag läser så få nu förtiden att jag inte hinner läsa de jag redan har. Plus var inte så billigt så då kan jag ju lika gärna köpa … [mer]

Illustratörer (5): Lucy Ruth Cummins

Att jag är tokig i tecknade omslag och seriealbum handlar ju egentligen bara om en speciell grej, fina bilder! Vilket innebär skickliga illustratörer. Tänkte därför dra igång en ny serie inlägg, ” Illustratörer ”. Hoppas ni tycker det är lika intressant som mig =). Tipsa gärna om era favoriter! Fuskar ännu en gång och kör omslag som inte är tecknade. Lucy är en Art Director för … [mer]

Minirec x 5: I hjärtat av Malmö / Swedish Comic Sin 5 / Freya / Schhh! / Du går fel väg

Här har vi recensioner på böcker jag köpte på Stockholms internationella seriefestival. I hjärtat av Malmö av Jamil Mani, Natalia Batista mfl. Svenska, 122 sidor.Utläst i Maj 2015. Adlibris , Bokus Minirecension: Det var mysigt att läsa mer om Malmö som jag nu börjar lära känna, känner dock inte helt igen mig som inte vuxit upp där men ändå kul. Tyvärr var annars … [mer]

Bokbloggare för barn på flykt

Ingen av er kan ju ha missat flyktingkrisen som pågår just nu. Jag skänkte på min födelsedag en liten slant till Vi gör vad vi kan . Oavsett vilken organisation ni skänker till eller hur mycket ni skänker så är det ju alltid något! =) Ibland känns det hopplöst med allt hemskt som händer i världen men det är det inte, hjälps vi alla åt kan vi göra situationen om inte bra … [mer]

Säljer lite nördiga pärlplattor!

Detta blir ett lite mindre bok-relaterat inlägg och ett mer nörd-relaterat inlägg. Jag har börjat pyssla med pärlplattor och ”pixelkonst” igen. Någon mer av er som brukar göra det? I vilket fall så är det så himla mysigt. Dock inte så billigt när man vill ha alla färger… >.<. Men eftersom jag nu har mer än jag behöver och inte vill sluta, utan vill fortsättagöra mer så ... [mer]

I Min Brevlåda (60): Födelsedagspresenter

Igår var ingen vanlig dag för igår var Miriam’s födelsedag , hurra hurra HURRA! :P Råkade visst fylla hela 28 år igår. Så har fått lite paket och köpt mig lite paket. Men först ut har vi en kokbok jag köpte med ett Akademibokhandeln-presentkort som jag fick i examenspresent =): Var och åt lunch på Systrarna Voltaires resturang i Åhlenshuset här i Stockholm och blev återigen … [mer]

Minirec x 4: The Girl with All the Gifts / Succubus Nights / Kanske är det allt du behöver veta / Landline

The Girl with All the Gifts by M.R. Carey Engelska, 460 sidor.Utläst i Juni 2015 Adlibr is , Bokus Minirecension: Alltså shit början på den här boken var bara såååå intressant och galet spännande. Trodde helt klart att denna skulle bli en av mina favoriter för det här året. Jättecoolt twist och unik vinkel på temat, superintressant och finurlig. Så i början var den en klockren … [mer]

Minirec x 2: Glaskroppar / Stalker

Nu lagom till att det är höst igen :(. Så tänkte jag att två recensioner på deckare kanske kunde passa =)? Glaskroppar av Erik Axl Sund Svenska, 383 sidor, Melankolitrilogin#1 . Utläst i Juli 2015 Adlibris , Bokus Minirecension: En bok från författarparet som skrev en av mina absoluta favorit-deckare, Victoria Bergmans svaghet . Denna var dock lite långsammare och tyvärr inte … [mer]

Månadsrapport: Augusti 2015

Läst i Augusti 2015: 72.Adventure Time: The Flip Side by Paul Tobin, Wook-Jin Clark, Colleen Coover (tecknat) 71.Chew, Vol. 1 by John Layman, Rob Guillory 128 sidor ( tecknat, omläsning) 70.Buffy Omnibus Vol. 4 by Andi Watson, mfl. 359 sidor (tecknat) 69.Zombieöverlevnad av Herman Geijer, Jimmy Wallin 125 sidor 68.Rat Queens, Vol. 1 by Kurtis J. Wiebe, Roc Upchurch 128 … [mer]

Minirec x 3: Batman, Vol. 1/ Batman: The Black Mirror/Batman R.I.P

Batman, Vol. 1: The Court of Owls by Scott Snyder, Greg Capullo Engelska, 176 sidor, New 52 Batman Vol 1. Utläst i Mars 2015. Adlibris , Bokus Minirecension: Story: Första kapitlet var väldigt spännande och bra start på att få igång historien. Överlag gillade jag storyn och kommer definitivt läsa fortsättningen. Var något förvirrande på sina ställen man annars bra. Kändes … [mer]

Illustratörer (4): Alison Impey

Att jag är tokig i tecknade omslag och seriealbum handlar ju egentligen bara om en speciell grej, fina bilder! Vilket innebär skickliga illustratörer. Tänkte därför dra igång en ny serie inlägg, ” Illustratörer ”. Hoppas ni tycker det är lika intressant som mig =). Tipsa gärna om era favoriter! Här kommer en känd cover artist, ingen illustratör men någon som designar omslag. Hon … [mer]

Minirec x 4: Clockwork Angel: The Manga / Clockwork Prince: The Manga/ Sex Criminals, Vol. 1/ Delilah Dirk

Clockwork Angel by Cassandra Clare Engelska, 240 sidor, The Infernal Devices: Manga #1 . Utläst i Februari 2015 Adlibris , Bokus Minirecension: Story: Hittar tyvärr inte mina anteckningar så minns inte helt vad jag tyckte men har gett den 3.5 på Goodreads så tyckte väl att den var helt ok. Bra för att kunna läsa bok del två och färska upp minnet. Annars ingen höjdare. … [mer]

Filmrecensioner x 4: Cirkeln / Insurgent/ DUFF / Alena

Cirkeln (2015) Bok: Cirkeln avMats Strandberg,Sara Bergmark Elfgren Minirecension: Mysig och bra filmatiserat. Kul med icke-kända skådisar, blir lite mer ”verkligt” då. Aningen för lång, så den blev lite långsam emellanåt. Överlag är jag dock nöjd och hoppas på en fortsatt filmatisering! Håller tummarna! Snygga special effekter för att vara en svensk film, dock inte helt nöjd med … [mer]

I Min Brevlåda (59): Sockerfritt och annat!

Shiiit vad länge sen det var jag gjorde ett inlägg om nya böcker jag fått hem. Lägger fortfarande upp bilder på mitt Instagram-konto lite då och då på nya böcker men här på bloggen var det tok-länge sen. Måste ändra på det =). Så här kommer några av de senaste böcker jag fått hem som jag har här i Stockholm (som jag nu flyttat tillbaka till): Först ut två rec-ex. … [mer]

Minirec x 3: Batman: Hush/ Batman: Earth One/ Batman: The Killing Joke

Har läst en hel del Batman på sista tiden, här är mina tre första album jag läst. Förutom Batman: Year One som jag redan skrivit recension för. Märks i mina anteckningar att jag mer och mer förstår mig på Batman-världen. Fortfarande något förvirrad men det blir bättre ;) Batman: Hushby Jeph Loeb, Jim Lee, Scott A. Williams Engelska, 320 sidor. Utläst i Januari 2014 Adlibris , … [mer]

Omslagsserie (33): Georgina Kincaid

Engelska , Kensington : Originalen tror jag, verkligen fula och tråkiga. Känns så 90-tal. Sen ser Georgina ut som en tant. Sista är också väldigt annorlunda från resten.. Engelska , Zebra Books : De här är ändå helt ok, men stör mig på att hon har ljust hår.. Hittar sen inga som matchar resten av serien… Engelska , Bantam : Dessa samlar jag på, men tyvärr verkar bara 1-4 … [mer]

Månadsrapport: Juli 2015

Läst i Juli 2015: 65.The Selection Stories: The Prince & The Guard by Kiera Cass 227 sidor 64.The Wicked + The Divine, Vol. 1: The Faust Act 144 sidor (tecknat) 63. Y: The Last Man – Book Two (#2-4) by Brian K. Vaughan, Pia Guerra 256 sidor (tecknat) 62.Batman R.I.P. by Grant Morrison, mfl. 224 sidor (tecknat) 61.Stalker av Lars Kepler 605 sidor 60.Ms. Marvel, Vol. 2 by G. … [mer]

Minirec x 4: Pax 1 / Sagan om Sagorna del 2 / Zelda vol 4 / Trollskogen

Nidstången av Åsa Larsson, Ingela Korsell, Henrik Jonsson Svenska, 142 sidor, Pax #1 . Utläst i Maj 2015 Adlibris , Bokus Minirecension: Blev lite förvånad av denna, trodde den skulle vara helt tecknad, inte var en illustrerad bok. Träffade nämligen tecknaren, Henrik Jonsson, på sis 2015 (Stockholms internationella seriefestival) och blev så stört imponerad av hans bilder att jag … [mer]

Illustratörer (3): Jeffrey Alan Love

Att jag är tokig i tecknade omslag och seriealbum handlar ju egentligen bara om en speciell grej, fina bilder! Vilket innebär skickliga illustratörer. Tänkte därför dra igång en ny serie inlägg, ” Illustratörer ”. Hoppas ni tycker det är lika intressant som mig =). Tipsa gärna om era favoriter! Har flera gånger suktat efter Simon Ings böcker för att de är så nedrans snygga: Har … [mer]

Serie-recension: The Infernal Devices

Clockwork Angel by Cassandra Clare Engelska, 479 sidor, The Infernal Devices #1 . Utläst i Januari 2014 Adlibris , Bokus Minirecension: Sögs in i den direkt, älskar henne böcker men blev ändå aningen besviken, hade hört så himla mycket gott om serien och har sparat den. Visst var den bra, men lite långsam inte superspännande. Den var tyvärr inte heller lika rolig som The Mortal … [mer]

Illustratörer (2): Jon Foster

Att jag är tokig i tecknade omslag och seriealbum handlar ju egentligen bara om en speciell grej, fina bilder! Vilket innebär skickliga illustratörer. Tänkte därför dra igång en ny serie inlägg, ” Illustratörer ”. Hoppas ni tycker det är lika intressant som mig =). Tipsa gärna om era favoriter! Nästa illustratör att kolla på är Jon Foster , som bland annat gjort omslagen till … [mer]

Minrec x 3: Sherlock Holmes & Game of Thrones vol 2-3

Sherlock Holmes: En studie i rött av Ian Edginton Svenska, 128 sidor. Utläst i April 2015 Adlibris , Bokus Minirecension: Blir en väldigt kort recension, har inte jättemycket att säga. Men som en icke-Sherlock fan blev jag förvånad att jag gillade den så mycket som jag gjorde. Bättre än väntat! =) Random tankar och frågor: – Hade svårt att tänka sig att de skulle vara i min … [mer]

Minirec x 5 : The Lunar Chronicles: Cress + Noveller

Glitches by Marissa Meyer Engelska, 32 sidor, The Lunar Chronicles #0.5 . Utläst i April 2014 Minirecension: Mysig, märkte hur jag har saknat världen =). Speciellt hade jag saknat Cinder, Peony och Iko, så sköna, roliga och älskvärda karaktärer <3 En riktigt trevlig men kort läsning, gillade hur jag fick svar på många frågor jag undrat över förut. Ett bra komplement till serien :) ... [mer]

Illustratörer (1): Dan Dos Santos

Att jag är tokig i tecknade omslag och seriealbum handlar ju egentligen bara om en speciell grej, fina bilder! Vilket innebär skickliga illustratörer. Tänkte därför dra igång en ny serie inlägg, ” Illustratörer ”. Hoppas ni tycker det är lika intressant som mig =). Tipsa gärna om era favoriter! Har ju pratat om dessa fina omslag många gånger: Omslagen till White trash Zombie - … [mer]

Minirec x 3: Saga vol 2-4

Detta är en stor-favorit när det kommer till tecknade serier! Så himla bra story, karaktärer och så fint tecknat! Fullpott! <3 Saga vol 2 Engelska, 168 sidor, Saga vol 2 . Utläst i September 2015 Adlibris , Bokus Minirecension: Denna började väldigt bra och spännande redan de allra första sidorna. Men var lite ledsen att jag inte hade vol 1 hemma, minns inte helt hur första albumet ... [mer]

Minirec x 4: The Walking Dead, Vol. 9-12

Har läst albumen både på Svenska och på Engelska (när jag bodde i London) och jag märker helt ärligt ingen skillnad i stämning. Så ni som velar ifall ni ska läsa på Svenska, gör inte det ;)! Stötta ett svenskt serie-förlag och välj Svenska ; ) !! *tips från coachen* Det som inte dödar av Robert Kirkman, Charlie Adlard, Cliff Rathburn Svenska, 144 sidor, The Walking Dead, Vol. 9 … [mer]

Månadsrapport: Juni 2015

Läst i Juni 2015: 55. Zelda: Uppbrott och utbrott av Lina Neidestam 172 sidor (tecknat) 54. Succubus Nights av Richelle Mead 480 sidor 53. Ms. Marvel, Vol. 1 by G. Willow Wilson, Adrian Alphona 120 sidor (tecknat) 52. Morning Glories, Vol. 4 by Nick Spencer 216 sidor (tecknat) 51.A Game of Thrones, vol 3 av George R.R. Martin 192 sidor (tecknat) 50.Sagor från Kobrans tid: … [mer]

Minirec: The Indigo Spell / The Selection

The Indigo Spell by Richelle Mead Engelska, 401 sidor, Bloodlines #3 . Utläst i Januari 2015 Adlibris , Bokus Minirecension: Gillar Mead och hennes sätt att skriva men händer inte alltid jättemycket i hennes böcker. Var dock ett mysigt återseende av karaktärerna man saknat =). Men jag är inte helt övertygad om jag ska fortsätta läsa serien, fastnar inte helt. Undrar i vilket … [mer]

Omslag: Stephen King i nytryck

På tal om nya omslag så har Bonnier släppt några av Stephen Kings böcker med nya omslag: Tycker de är riktigt fina men samlar redan på Bra Böckers omslag som jag också gillar. Vilka gillar ni bäst? … [mer]

Minirec x 2: Röd som blod / Vit som snö

Röd som blod av Salla Simukka Svenska, 236 sidor, Lumikki Andersson #1 . Utläst i December 2014 Adlibris , Bokus Minirecension: En spännande, lättläst bok =). Mysigt att läsa på svenska för omväxlings skull, går så fort att läsa då. Var även kul med en icke övernaturlig YA triller, kändes lite annorlunda mot andra jag läst i genren. Har dock lite problem med trovärdigheten … [mer]

Omslagsändring: John Ajvide Lindqvist

Min favoritförfattare har fått nya omslag till sina böcker: –> De nya är visserligen ursnygga men nu matchar ju inte mina gamla :( Blir lite sugen på att köpa om alla i de nya dock… synd att jag inte har råd med det :P Dock hittar jag inga nya omslag för varken Lilla stjärna eller Låt de gamla drömmarna dö. – > Människohamn var ju dock udda och matchade inte innan heller… … [mer]

Minirec x 3: Sagor från Kobrans tid / Serieantologi 2014 / Serienördens kokbok

Sagor från Kobrans tid: De älskande by Enrique Fernández Svenska, 54 sidor. Sagor från Kobrans tid #1 .Utläst i Januari 2015 Adlibris , Bokus Minirecension: Story : Äntligen fick jag sätta tänderna i ännu ett illustrerat mästerverk av Enrique . Denna är väldigt annorlunda från de tidigare verk jag läst av honom, mycket vuxnare med sex och blodigt våld. B orde nästan komma med … [mer]

Månadsrapport: Maj 2015

Läst i Maj 2015: 47.Grimm Fairy Tales Vol 1 by Ralph Tedesco, Joe Tyler 158 sidor (tecknat) 46. Saga, Volume 4 by Brian K. Vaughan, Fiona Staples 152 sidor (tecknat) 45.Ten by Gretchen McNeil 296 sidor 44.Nidstången av Åsa Larsson, Ingela Korsell, Henrik Jonsson 142 sidor 43.Speciella omständigheter av John Ajvide Lindqvist 43 sidor (novell) 42.Trollskogen av John Holmvall … [mer]

Minirec x 2: Sword Princess Amaltea 2 / Love Hurts 2

Sword Princess Amaltea Bok 2 av Natalia Batista Svenska, 169 sidor. Utläst i Januari 2015 Adlibris , Bokus Minirecension: Story: Weee äntligen fick jag läsa del två. Älskade första delen så hade höga förväntningar på fortsättningen. Var skönt med en recap i början och persongalleri, verkligen pluspoäng för det! Annars trots höga förväntningar så var jag mycket nöjd. … [mer]

City of Heavenly Fire by Cassandra Clare

Sidor: 733Sidor Språk: Engelska Serie: The Mortal Instruments #6 !! Rec-ex: Nej. (läste ut i April 2015) Adlibris , Bokus SPOILERVARNING: SISTA DELEN! ”Erchomai,” Sebastian had said. I am coming. Darkness returns to the Shadowhunter world. As their society falls apart around them, Clary, Jace, Simon and their friends must band together to fight the greatest evil the Nephilim have ever … [mer]