Lägg till en bokblogg

1. Kontrollera listan över anslutna bloggar, kanske är din blogg redan med?
2. Lägg in en länk till https://www.bokbloggar.se från din blogg (ej krav, men uppskattas mycket)
3. Tipsa oss sedan på hej@bokbloggar.se. Berätta kort vad din blogg handlar om.

Vi får in väldigt många förfrågningar och har därför inte möjlighet att svara på alla mejl. Men vi läser allt och lägger in nya bra bokbloggar så fort som möjligt. När vi lagt till din blogg kommer vi regelbundet att kontrollera om du skrivit något nytt. Detta sker automatiskt utan att du behöver kontakta oss. Alla nya bokrelaterade inlägg sprids via denna sajt och i sociala medier. Inlägg som inte är bokrelaterade filtreras bort.

Vår strävan är att inkludera bokbloggar av hög kvalité. Vi brukar därför inte inkludera helt nya bloggar. Vi inkluderar inte heller bloggar vars huvudsyfte är SEO, spridning av spam och/eller reklamlänkar. Börjar musik eller andra ljud börjar spelas när man besöker din blogg? Detta kan göra att vi inte inkluderar den. Vi inkluderar inte heller bloggar med nedsättande kommentarer om etnisk grupp, kön, religion, sexuell läggning, psykisk hälsa och/eller grova personangrepp eller nonsens.

Bokomslag i förhandsvisningen?

Alla inlägg som vi sprider vidare analyseras. Hittar vi ett ISBN-nummer i ett inlägg kan vi visa upp bokomslaget i förhandsvisningen på Bokbloggar.se. Ett enkelt sätt att inkludera ett ISBN-nummer är att länka vidare till boken hos en nätbokhandel eller till en prisjämförelse på Bokfynd.nu – detta eftersom ISBN-nummer brukar ingå i adressen till sidan. Exempel: http://www.bokfynd.nu/9164205053.html. Både ISBN-10 och ISBN-13 (även kallat EAN) fungerar.